08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Åkersberga

Om du har ett företag i Åkersberga och vill ha hjälp med bokföring och redovisning är Wiveko Redovisning förstahandsvalet. Vi är ett företag med flera erfarna konsulter och ekonomer som tillsammans besitter mycket bred kompetens inom ekonomirelaterade tjänster.

Kontakta oss via antingen mail, christer@nullwiveko.se, eller telefon, 08-511 770 11, om du vill anlita oss för bokföring i Åkersberga eller om du har frågor angående ekonomi och redovisning.

Självfallet är du också välkommen att besöka oss för ett samtal mellan fyra ögon. Vi finns i centrala Vallentuna, bakom Vallentuna Gymnasium. Välkommen!

Vilka är Wiveko Redovisning?
Wiveko Redovisning AB är ett personligt företag som är dotterbolag till Corvina AB. Vi arbetar väldigt nära våra kunder för att båda parterna ska känna sig trygga och så att vi alltid har full kontroll över hur den ekonomiska situationen ser ut.
Vi arbetar med både stora och små företag, allt ifrån mindre föreningar, enskilda firmor till större aktiebolag.

Företaget är auktoriserat av Srf konsulterna, något som borgar för ett professionellt utfört arbete, men känn dig också trygg med att det utförs med mycket engagemang och fokus på ditt resultat.

Att du som kund ska känna dig väl bemött är mycket viktigt för oss och vi tycker att alla kunder och uppdrag är lika viktiga och prioriterade.

Allt inom företagsekonomi

Behöver du hjälp med redovisning eller löpande bokföring i Åkersberga hjälper vi dig gärna med det, men vi kan även ta hand om allt som har med din ekonomi att göra som till exempel, löner (om du har ett lite större företag med flera anställda), bokslut och redovisningar, upprätta av skattedeklarationer och momsdeklarationer, bolagsärenden, revisioner och budgetplaneringar.

Eftersom man alltid har väldigt mycket att tänka på som företagare, framförallt när det kommer till den ekonomiska delen, kan det vara skönt att lämna över den stora bördan till någon annan.

Om du anlitar oss på Wiveko Redovisning AB kan du slappna av och fokusera på andra saker som rör företaget. Vi levererar kontinuerliga rapporter så att du alltid har full koll på statusen.

Våra medarbetare

Christer Hägglund: ägare till både Corvina AB och dotterbolaget Wiveko Redovisning AB –Auktoriserad redovisningskonsult och företagsekonom som hjälper våra kunder med alla typer av ärenden.

Pervin Feili, Lena Danius, Bissa Nyström, Juhani Pekkanen, Mirja Eriksson, Natalie Hägglund och Elsa Svalberg är redovisningsekonomer som hjälper till med redovisning, bokslut, löner och moms.