08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Täby

Som företagare har man alltid mycket att tänka på. Oavsett om du driver enskild firma eller ett större företag med många anställda har man som regel mer än tillräckligt mycket att göra av det som är relaterat till kärnverksamheten.

Redovisning och bokföring är tidsödande och kan i många avseende vara komplicerat om man vill uppnå ett optimalt resultat. Det är inte alltid något man vill lägga tid på regelbundet. Då är det praktiskt att anlita en professionell redovisningsbyrå.

Vi på Wiveko Redovisning har många års samlad erfarenhet av både bokföring och redovisning i Täby och andra kommuner i Stockholmsregionen och hjälper dig gärna med ekonomiarbetet när det behövs, så att du själv kan fokusera på att driva företaget vidare.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om redovisning och bokföring, eller om du vill veta mer om våra tjänster.

Komplett utbud av ekonomitjänster

Mycket av det vi gör handlar om redovisning åt företag i Täby, Vallentuna, Åkersberga m.fl. kommuner, men eftersom vi har ett så brett utbud av ekonomitjänster på Wiveko Redovisning kan man även anlita oss som en komplett ekonomiavdelning där vi tar hand om allt ifrån bokföring till löner.

Oavsett om du väljer att låta oss ta hand om hela ekonomin eller delar av den har du alltid en kontaktperson som du när som helst kan vända dig till för att få svar på frågor och funderingar.

Tjänster vi erbjuder är bland annat bokföring och redovisning – löpande bokföring och att upprätta av skatte- och momsdeklarationer. Du som kund får även löpande rapportering om företagets ekonomi så att du alltid har full koll på hur det går.

Vi tar även hand om löner, bokslut och årsredovisningar, skatter och deklarationer, bolagsärenden, revisioner och ekonomiplanering.

Wiveko Redovisning hjälper dig

Wiveko Redovisning AB är ett dotterbolag till Corvina AB. Vi hjälper bland annat till med rådgivning, bokslut, löner och redovisning i Täby. Du hittar oss i den centrala delen av Vallentuna, bakom Vallentuna Gymnasium.

Vi är ett litet och personligt företag som trots storleken erbjuder ett stort antal tjänster av mycket hög kvalitet. Vårt företag är auktoriserat av Srf konsulterna – vilket är liktydigt med en garanti för ett väl utfört arbete. Vi lägger alltid ner ett stort engagemang på varje kund och anser att alla uppdrag vi åtar oss är lika viktiga.

Service och närhet till kunden är något annat vi lägger stor vikt på. Vi arbetar väldigt nära alla våra kunder, stora som små, allt ifrån enskilda firmor och ideella föreningar till större handels- och aktiebolag.

Vi som arbetar på Wiveko Redovisning är: Christer Hägglund, Auktoriserad redovisningskonsult och företagsekonom som är ägare till både Corvina AB och Wiveko Redovisning AB. Christer tar hand om allt ifrån rådgivning till bolagsärenden och skattefrågor. Juhani Pekkanen, Pervin Feili, Bissa Nyström, Lena Danius, Mirja Eriksson, Natalie Hägglund och Elsa Svalberg är alla utbildade redovisningsekonomer och arbetar med bland annat redovisning, moms, löner, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.