08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Danderyd

När man driver eget företag finns det mycket man ska tänka på, speciellt när det kommer till den administrativa delen. Man måste sköta den löpande bokföringen, skicka in momsdeklarationer, redovisa, upprätta bokslut och mycket annat. Eftersom allt detta tar fokus från den egna verksamheten är det en smart investering att anlita hjälp med ekonomin.

För dig som letar efter en auktoriserad redovisningskonsult som kan ta hand om din redovisning eller bokföring i Danderyd är Wiveko Redovisning rätt val. Vi är ett relativt litet och personligt företag, men stora nog att arbeta med såväl små som lite större företag.

Våra medarbetare kan hjälpa dig med i stort sett vad som helst som har med ditt företags ekonomi att göra. Det spelar ingen roll hur stort ditt företag är eller hur omfattande uppdraget är – vi lägger ner lika stor energi på alla våra uppdrag.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och en offert på ditt uppdrag i Danderyd.

Kort om företaget

Wiveko Redovisning är ett dotterbolag till Corvina AB. Corvina ägs och drivs av Christer Hägglund – auktoriserad redovisningskonsult genom FAR och SRF. Christer äger även Wiveko Redovisning.

Till vår hjälp har vi även Juhani Pekkanen, Bissa Nyström, Pervin Feili, Lena Danius, Mirja Eriksson, Natalie Hägglund och Elsa Svalberg – redovisningsekonomer som kan hjälpa dig med redovisning, momsfrågor, löner och bokslut.

Vårt kontor finns i Vallentuna, men vi åtar oss naturligtvis även uppdrag från kunder i Danderyd.

Eftersom företaget är auktoriserat av SRF, Srf Konsulterna, får våra kunder en extra kvalitetsgaranti som utlovar en professionell tjänst.

Vi arbetar som regel väldigt nära våra kunder för att göra det administrativa arbetet såväl trevligare som betydligt mer effektivt. För dig som kund blir det lättare att hålla sig uppdaterad och du kan alltid känna dig trygg med att du har någon att vända dig till när det uppstår frågor eller problem.

Du får alltid en personlig kontaktperson vid regelbundna uppdrag som ger dig kontinuerliga rapporter på hur ditt företags ekonomi ser ut.

Våra tjänster
Bokföring och redovisning i Danderyd, Vallentuna, Täby m.fl. kommuner är det vi sysslar mest med, men vi kan hjälpa till med mycket mer än så. Vi kan till exempel bistå privatpersoner med skattedeklarationer och företag med allt ifrån bokslut, momsdeklarationer och löner till revisioner, budgetplaneringar och bolagsärenden.

Det går även bra att anlita oss som hela din ekonomiavdelning ifall du vill kunna släppa den delen helt och fokusera på kärnverksamheten. Självklart får du snabb och regelmässig tillgång till all information och vi engagerar våra kunder aktivt när behovet finns. Vi värdesätter våra kunders önskemål och visioner!

Kontakta därför Wiveko Redovisning om du behöver hjälp med redovisning i Danderyd, eller andra tjänster som rör ditt företags ekonomi. Du når oss via telefon, 08-511 770 11, eller e-post, christer@nullwiveko.se