08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Sollentuna

Det pappersarbete som hör företagandet till uppskattas inte av alla. Det är heller inte alltid enkelt, speciellt eftersom de flesta företagare av naturliga skäl är bäst på den egna verksamheten. Att engagera sig i sin företagsekonomi är tidsödande och påverkar kärnverksamheten negativt.

Om du känner att du behöver hjälp med den administrativa och ekonomiska biten, som till exempel bokföring och redovisning i Sollentuna, är Wiveko Redovisning det främsta alternativet. Oss hittar du i centrala Vallentuna, men vi arbetar även med företag i Sollentuna, Åkersberga och Täby.

Om du har frågor och funderingar eller vill ha en offert på våra tjänster – tveka inte att höra av dig via telefon på 08-511 770 11, eller christer@nullwiveko.se så svarar vi så fort vi kan!

På Wiveko Redovisning värdesätter vi relationen med våra kunder och jobbar alltid så nära som möjligt för att förenkla och effektivisera för båda parterna. Vi kan fungera som din ekonomiavdelning eller bara hjälpa dig med enstaka tjänster – du bestämmer! Alla uppdrag är lika viktiga för oss. Vi vänder oss till såväl stora och små företag i Sollentuna och åtar oss alla uppgifter med samma engagemang och kundfokus.

Företaget är auktoriserat av Srf konsulterna.

Verksamheten

Tack vare våra medarbetares breda och djupa kompetens kan vi erbjuda i stort sett alla tjänster som har med ekonomi att göra, både för privatpersoner och företag. När det är dags för att upprätta skattedeklarationer kan vi vara med och antingen ge råd eller sköta hela deklarationen.

Vi kan dessutom ha hand om momsdeklarationer, revisioner, bokslut och bolagsärenden. Vill du ha hjälp med löpande bokföring i Sollentuna kan vi åta oss hela uppdraget och lämna löpande rapporter så att du alltid är uppdaterad om företagets status.

Budgetplaneringar är också något vi sysslar med. Där sätter vi oss ned tillsammans och går igenom tillgångar och utgifter för att kunna skapa en hållbar budget med fokus på företagets långsiktiga lönsamhet.

När du anlitar oss för lite större uppdrag, så som regelbunden redovisning i Sollentuna, får nu en egen kontaktperson som ni kan vända er till när som helst när det uppstår problem eller om ni har frågor om något som rör ert företag. På så sätt kan ni alltid känna er trygga och lugna med att företagets ekonomiärenden hanteras säkert och professionellt.

Vare sig du anlitar oss vid enskilda tillfällen eller om du vill ha oss som din egen ekonomiavdelning lägger vi ner lika mycket energi på dina uppgifter. Vi tillvaratar alla våra kunders intressen och är noggranna med att tillgodose alla behov och önskemål!