08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Upplands Väsby

Bokföring Upplands Väsby För dig som behöver hjälp med redovisning och bokföring i Upplands Väsby finns vi på Wiveko Redovisning AB här för att hjälpa dig! Vi tar hand om alla typer av ekonomitjänster för både små och stora företag.

Vi lägger stor vikt vid en bra kontakt mellan oss och våra kunder. På så sätt har båda parterna alltid koll på hur ekonomin ser ut och det blir en trevligare arbetsmiljö.

Ta kontakt med oss via antingen telefon, 08-511 770 11, eller e-post, christer@nullwiveko.se, om du har frågor som rör bokföring eller andra delar av din företagsekonomi.

Varför Wiveko Redovisning?

Wiveko Redovisning AB är auktoriserat av Srf konsulterna. Det innebär en kvalitetsgaranti på vårt arbete så att du alltid kan vara säker på att din bokföring i Upplands Väsby sköts professionellt och bra. Alla uppdrag är lika viktiga för oss oavsett omfattning – vi utför ekonomitjänster åt allt ifrån små ideella organisationer till större bolag.

Ett omfattande tjänsteutbud

Tack vare en bred kompetens inom personalstyrkan kan Wiveko Redovisning erbjuda flera olika ekonomitjänster, både enskilt och i kombination. Det går även bra att anlita oss som en komplett ekonomiavdelning där vi tar hand om allt som har med ditt företags ekonomi att göra. Det är en avlastning som är ovärderlig för många av våra kunder, då de istället kan fokusera på huvudverksamheten.

Vi hjälper gärna till med bokföring och redovisning i Upplands Väsby, men vi erbjuder även tjänster som till exempel lönehantering, där vi både räknar och betalar ut lönerna till alla anställda, upprättar skattedeklarationer och momsdeklarationer, ekonomiplaneringar, bolagsärenden, revisioner och bokslut och redovisningar. Exempel:

Bokföring – löpande bokföring av företaget. Det enda vi behöver av dig är uppgifter på inkomster och utgifter, alltså kvitton, fakturor, och andra verifikat. Resten sköter vi!

Lönehantering – vi både beräknar och betalar ut lönerna till dina anställda, samt skickar ut lönebesked och kontrolluppgifter.

Deklarationer – upprättar både skattedeklarationer och momsdeklarationer. Något som inte alltid är så lätt att förstå sig på.

Planering – planering och budgetering är viktigt för att ekonomin i ett företag ska hålla. Vi kan både upprätta en budget och ge dig tips och råd på hur du sköter den.

För att du som kund hos oss alltid ska ha full koll på hur ekonomin ser ut ser vi till att du får kontinuerliga uppdateringar. Du får också personlig kontaktperson som du alltid kan höra av dig till om du behöver rådgivning eller om du har frågor som rör din ekonomi.