08-511 770 11 [email protected]

Bokföring och redovisning i Vallentuna

Vill du underlätta ditt arbete som egen företagare i Vallentuna? Anlita oss på Wiveko Redovisning så att vi kan sköta din bokföring och mycket annat du behöver hjälp med. På så sätt kan du få tid till viktigare saker så som att möta kunder och se till att kärnverksamheten fungerar.

Wiveko Redovisning AB är auktoriserat av SRF, Srf konsulterna, vilket är en kvalitetsgaranti för dig som kund. Naturligtvis kan vi som arbetar på företaget även garantera ett bra bemötande och ett stort engagemang, vad det än gäller! 

Du kan kontakta oss via mail, christer@nullwiveko.se , eller telefon, 08-511 770 11, om du har några frågor eller om du vill anlita oss för bokföring och redovisning i Vallentuna. Självklart kan du även komma in till oss direkt på ett möte så att du får se vilka vi är. Vi befinner oss i centrala Vallentuna, bakom Vallentuna gymnasium. Varmt välkommen!

 

Våra tjänster

Tack vare den breda kompetens vi besitter kan vi hjälpa till med i stort sett vad som helst som rör både privat ekonomi och företagsekonomi. Det vi jobbar mest med är redovisning och bokföring åt företag i Vallentuna och andra delar av Storstockholm, men vi kan även hjälpa till med bokslut, budgetplaneringar, momsdeklarationer, bolagsärenden, revisioner och skattedeklarationer.

För att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt får du alltid en egen kontaktperson, när du anlitar oss för till exempel regelbunden bokföring, som du kan höra av dig till så fort du stöter på problem. Dessutom garanterar vi dig alltid kontinuerliga rapporter av hur din ekonomi ser ut så att du alltid vet var du och företaget befinner sig ekonomiskt.